Idioma: cat esp Entrar a la web www.toresfa.com Segueix-nos: facebook rss
Subscriure's al Newsletter
Logo Toresfa


L'oficina romandrà tancada fins nou avís

Amigues i amics degut a la situació atual prioritzem la seguretat del personal així com la dels nostres clients.
Us informem que les oficines estaran tancades fins nou avís.
Podeu contactar amb Xavi 637 48 57 49,
Pilar 677 30 88 71
J Carles 647 69 49 76
Esperem poder tornar a la normalitat el més aviat possible.
Una abraçada!

15 de març del 2020 Ampliar notícia / Compartir

Com no sobreendeudarte per culpa de la hipoteca?

És clar que la majoria de persones recorren a una hipoteca per comprar un habitatge, per això convé tenir una sèrie de qüestions en compte.
 
La primera i potser, la més important, és no demanar el 100% del finançament ja que no només és difícil que se'ns concedeixi sinó que, el cost de devolució serà sempre molt alt.
 
Haurem assegurar-nos, a més, que podrem fer front a les quotes pel que és una bona pràctica calcular prèviament quant podríem arribar a pagar. S'estima que no hauria de ser mai més d'un 35% del nostre sou.
 
Per a les despeses d'escriptura l'ideal és comptar amb alguns estalvis, demanar un préstec personal per cobrir-los no farà més que incrementar el sobreendeutament
 
Haurem de vigilar amb els avals que aportem (els bancs els sol·liciten per rebaixar riscos) ja que estaran exposats en cas d'impagament. Si el que ens demanen és posar un altre immoble (doble garantia), haurem de demanar que només garanteixi un 20% del deute.
 
Si tenim en compte aquestes recomanacions ja només ens quedarà comprar i gaudir de la nostra compra.

18 de juny del 2018 Ampliar notícia / Compartir

Els Bancs Espanyols a revisió

La Unió Europea ha demanat a diversos experts la revisió del mercat hipotecari espanyol. Amb això es pretén aconseguir que es creïn agències de protecció dels consumidors que siguin independents i que vetllin pels ciutadans.
L'ideal seria trobar un model basat en aconseguir l'equilibri entre la conducta de les entitats i la protecció dels consumidors.
No és una tasca fàcil. De fet l'expert i professor de la Universitat de Zuric Kern Alexander al·lega que serà complicat crear una entitat que funcioni a nivell global pel que el més viable seria constituir agències que funcionin a nivell nacional però amb supervisors de la banca europea (EBA).
A més s'està pensant en poder donar-los als ciutadans la possibilitat de fer demandes col·lectives i que rebin, en el cas de vendes irregulars de deute supeditada a preferents, siguin indemnitzats amb el Fons de Resolució Europeu en el cas que l'entitat no pogués fer-se càrrec.
De dur-se a terme, seria una molt bona solució. No oblidem que el nostre país s'ha molt afectat en els últims temps per aquest tipus de problemes.

19 d'abril del 2018 Ampliar notícia / Compartir

Decorar el menjador: Consells

Els mobles s'aconsella que siguin de línies senzilles perquè els dissenys bàsics són atemporals i mai passen de moda preferentment hauríem decantar-nos per colors com el blanc o la fusta clara.
 
Un sofà amb entapissat llis i de colors neutres ens permetrà, a més, que la decoració sigui més fàcil i si en algun moment volem fer canvis, no haurem de preocupar que convine o no amb la resta de les peces del menjador ja que per les seves característiques , sempre quedarà bé.
 
Les notes de color podrem deixar-les per les cortines, estores, catifes ...... .o els elements decoratius.

23 de febrer del 2018 Ampliar notícia / Compartir

2018. Aumento de compraventas

Para el nuevo año se prevé un incremento considerable de las gestiones relacionadas con la compraventa de viviendas, lo que permitirá, como ya apuntan los expertos, consolidar el sector inmobiliario.

Esto se debe a factores como: una mayor concesión de créditos por parte de las entidades bancarias, proliferación de obra nueva y deseo inversor.  

No hay que olvidar que tras la crisis del sector, la recuperación ha sido lenta y que las comunidades que más la sufrieron, son aquellas que están liderando el volumen inversor y continuarán haciéndolo: Andalucía, Catalunya y Madrid.

Se estima que el regimiento aproximado será del 18% para el nuevo año y lo que es más importante, se empieza a hablar de estabilidad

03 de gener del 2018 Ampliar notícia / Compartir

Firmem el contracte per treballar la cartera d'immobles del grup Anticipa

Aquest dilluns hem firmat la col·laboració per entrar a formar part del Grup Anticipa. El grup posseeix una àmplia cartera d'immobles, de la que treballem el Vallès Oriental, i part de l'Occidental, focalitzant-nos en la nostra especialitat, la venda. Estem segurs que serà una col·laboració extensa i productiva per tots. Estem molt contents i il·lusionats amb aquest nou projecte.

01 de gener del 2018 Ampliar notícia / Compartir

Desde Toresfa os deseamos unas felices fiestas.

Este año nos hemos vuelto a reunir en la comida de empresa para celebrar las fiestas y la entrada al nuevo año, esta vez en el Gato Verde del Teatro Auditorio de Granollers. Un servicio excelente, muchas gracias :)

22 de desembre del 2017 Ampliar notícia / Compartir

JA ES VEUEN GRUES I ELS PREUS PUGEN: L'OPTIMISME TORNA AL TOTXO

Les principals empreses del Sector Immobilari que van expossar al Meeting Point, parlan ja obertament de la recuperació del sector. Els preus i les compra-vendes pugen i els inversors internacionals busquen a ciutats com Barcelona i Madrid, aixi com a les poblacions properes. Les compra-vendes van aumentar l’ultim any un 11,5% i els preus van pujar al 3,6%.  El sector és optimista, només hi han dubtes per la situación política.

APROFITA A COMPRAR ARA

Recull de Premsa:  El Pais 20/10/2017

25 d'octubre del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Cèdula d’habitabilitat i Certificat Energètic Gratuïts

Saps que per poder vendre un habitatge a Catalunya es obligatori la cèdula de habilitat i el certificat energètic? Aprofita la oportunitat de portar-nos la teva vivenda abans de final d’any i t’ho tramitem gratuïtament.

25 d'octubre del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Hem estat al Meeting Point de Barcelona

Toresfa ha estat des del dia 18 al 22 d'octubre al Meeting Point al Stand de Anida BBVA.

24 d'octubre del 2017 Ampliar notícia / Compartir
Generat amb la Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es